De Kroon

Stichting Cultuurhuys De Kroon werkt met groot enthousiasme aan het uitbouwen van haar culturele waarde voor Waddinxveen. Het Cultuurhuys heeft een breed aanbod theater- en filmvoorstellingen en faciliteerde onder meer tentoonstellingen. De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen, jongeren én volwassenen en worden georganiseerd door een grote groep betrokken vrijwilligers. De culturele kracht van Cultuurhuys De Kroon voor Waddinxveen wordt daarnaast nog versterkt door de samenwerking met bibliotheek De Groene Venen, Stichting Vonk en de Stichting Waddinxveens Vrijwilligerswerk.

 

Een cultureel ‘huis’ zoals De Kroon kan niet functioneren zonder ondersteunende partners. Er zijn financiële middelen nodig om een breed, aantrekkelijk voorstellingenprogramma te kunnen bieden en de bekendheid verder uit te dragen.

 

Wij, Paramedisch team Waddinxveen, vinden deze inzet voor culturele activiteiten een grote toegevoegde waarde voor onze inwoners in Waddinxveen. Daarom zijn wij partner geworden en worden wij door hen  een ‘Kroonjuweel’ genoemd.