Overname Fysiotherapiepraktijk Schrooder | FTC Waddinxveen

 

Na meer dan 35 jaar fysiotherapie in Waddinxveen, doet Aris Schrooder, voormalig eigenaar van fysiotherapiepraktijk Schrooder een stapje terug. Aris blijft nog werkzaam als fysiotherapeut in het nieuwe Fysiotherapeutisch Centrum. Hoewel de praktijknaam veranderd, blijft het team met fysiotherapeuten onveranderd. Patiënten kunnen nog steeds rekenen op deskundige zorg met hun vertrouwde fysiotherapeut.

Priscilla van Hoven, 14 jaar fysiotherapeut en Rogier de Best 9 jaar fysio-/ manueel therapeut bij Fysiotherapiepraktijk Schrooder nemen het stokje van Aris over. Met de ambitieom iedereen de beste fysiotherapeutische zorg te bieden. Dat betekent: persoonlijke aandacht, duidelijke communicatie met verwijzers en efficiënte behandelingen onderbouwd met het beste wetenschappelijk bewijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...